гр. София, 1113, кв. Изток, ул. „Фредерик Жолио Кюри“ № 20, офис 1416
+359 88750 8565

От ноември 2016 г. „ЕВРО ЛИНК И КО“ ООД е ексклузивен представител на фирмите от „САМАРАС ГРУП“, Гърция. Ние предлагаме на български фирми услугите, които извършват нашите гръцки партньори.

Една от най-атрактивните дейности, която предлагаме на нашите български клиенти, е консултиране при закупуването на бизнес имоти, бизнеси или други недвижимости в Гърция, които в момента се продават от ΤΑΙΠΕΔ или Hellenic Republic Asset Development Fund’s – Гръцки републикански фонд за развитие на активите, който е сходен на българската Агенция по приватизация. Фирмата е консултант по продажбата и на редица частни имоти.

В момента в базата данни на нашите партньори има хиляди предложения за продажба на активи като например хотели, плажни ивици, острови, къмпинги, бизнес-сгради в големите градове, огромни комасирани имоти, по-малки имоти, летища, самолети, пристанища, също така огромни действащи държавни фирми като Хеленик Петролеум, Гръцките пощи, Гръцката държавна лотария, ОТЕ – гръцкия телеком, газопреносни дружества, Електрическата компания на Гърция и много други.

Нашите услуги

„ЕВРО ЛИНК И КО“ ООД като ексклузивен представител на фирмите от „САМАРАС ГРУП“, Гърция предлага на своите клиенти не просто брокерска услуга. Ние сме технически съветници и нашата услуга включва:

  • Намиране на подходящ актив в зависимост от желанието на клиента – За целта е необходимо да получим приблизителни параметри на търсения имот и предпочитано местоположение, след което ще Ви изготвим списък с предложения, от които можете да изберете. Списъкът ще съдържа информация за активите и ориентировъчна цена. При избор на определен актив ще бъде организиран оглед на място.
  • Извършване на правен, лицензионен и финансов анализ на актива – Нашите гръцки партньори изготвят анализ за дадения актив – статут, възможности за експлоатация,  необходими действия за въвеждане в експлоатация, необходими лицензи, срокове за всички необходими процедури. Предоставяме информация относно възможностите за получаване на субсидия за определения бизнес и нейния размер.
  • Приватизация на актива – Нашата услуга включва подготовка на цялостната документация за участие в търговете за закупуване на актива и консултиране относно процедурите до спечелването на търга и подписването на договор.
  • След приключването на процедурата по закупуването на актива можем да Ви предоставим целия пакет от услуги, свързани с въвеждането на актива в експлоатация и неговото добро функциониране включително: проектиране, намиране на строител, строителен надзор, извършване на инвеститорски контрол, подпомагане покриването на всички изисквания и стандарти, получаването на всички необходими лицензи, намиране и обучение на персонал, подпомагане с маркетингови проучвания и навлизане на пазара, подпомагане получаването на държавната субсидия.